ICT complex? Ja, ICT is enorm veelzijdig en innovaties volgen elkaar sneller op dan jij misschien kunt bijhouden, maar je kunt het zo complex maken als je zelf wilt. Sterker nog: eenvoud ligt voor het oprapen. Blijf vooral lezen.

Digitale behoeften

De moderne organisatie anno 2018 kan er tegenwoordig niet meer omheen. Werknemers die zich al jarenlang moeiteloos voortbewegen in de online wereld, willen ook digitaal gemak op de werkvloer. We willen slimmer communiceren in groepen, tegelijkertijd kunnen werken in documenten, real-time inzicht kunnen hebben in cijfers en processen en – uiteraard – we willen altijd en overal bereikbaar zijn.

Op die toenemende online behoeften is in de afgelopen jaar flink ingespeeld. Denk aan de (door)ontwikkeling van Exact Online voor administratieve processen en SAP voor soepeler verloop van bedrijfsprocessen. De ketting is los en niets is onmogelijk. De potentie is eindeloos, maar wordt die potentie ook benut?

Eindeloze potentie

In managementsystemen kunnen dynamische rapporten gecreëerd worden. Deze rapportages bieden inzicht waarop vervolgacties gebaseerd kunnen worden. Maar gebeurt dat wel? Gaan medewerkers niet kopje onder in de mogelijkheden die hun software hen biedt? Wij constateren in elk geval een belangrijke ontwikkeling: de systemen kunnen weliswaar meer, maar zijn er in de loop der jaren niet eenvoudiger op geworden.

Het is tijd voor eenvoud

Tenminste, dat vinden wij. Want wat als we het gebruik van talloze tools eenvoudiger kunnen maken door daar één slimme oplossing voor te bedenken? Wat als we managementinformatie vereenvoudigd kunnen tonen?

Met deze vragen in ons achterhoofd ontwikkelden wij onze tool Webdashboard. Noem hem voor het gemak Eenvoud 2.0. Webdashboard biedt je namelijk één overzichtelijk portaal, een globale plek waar je alle relevante bedrijfsinformatie uit rapporten kunt vinden en interpreteren. Van welke bron die informatie afkomstig is, maakt niet uit. Alles komt logisch samen. Het product wordt online gehost en is daardoor voor iedereen met een account eenvoudig bereikbaar.

Eenvoud leidt tot betrokkenheid. Dat is ons uitgangspunt. Wie snel begrijpt, gaat sneller over tot actie en behaalt meer rendement. Zo is de cirkel rond. Ben jij ook benieuwd naar de sleutel tot rendement? Lees hier alles over Webdashboard.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *