0162 - 524 000 info@datasolutions.nl

OVER ONS

Al sinds 1998 zijn wij In Summa Data Solutions, een vooruitstrevende club van pragmatische vakprofessionals.
Met specialisaties in Business Intelligence, Software Development en Data Analytics hebben we een helder doel:
bedrijfsoplossingen bieden waarbij rendement wordt geleverd middels informatie.

Als multidisciplinair team zijn wij vernieuwend in onze business door een vruchtbare combinatie tussen consultancy, techniek en expertise.

WINSTGEVENDE
WERKWIJZE

Al vanaf de eerste dag is het onze focus om data in goede banen te leiden voor organisaties. We geloven dat we vanuit informatie meer rendement kunnen realiseren en organisaties hierdoor slagvaardiger kunnen maken.
Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben bij multinationals hebben we een succesvolle vertaalslag kunnen maken naar het (groot) MKB, een segment waar onze toegevoegde waarde zich bij uitstek laat gelden.

We houden van korte communicatielijnen en volgen de ontwikkelingen binnen de branches van opdrachtgevers op de voet.

WAarom voor ons kiezen ?

Wij willen graag de verbindende schakel zijn tussen business, uitdaging en techniek. Met adviserende en technologische kwaliteiten verenigd in één team gaan we efficiënt en doeltreffend te werk. Al 20 jaar zijn we dan ook een gewaardeerde partner in de markt. Waarom opdrachtgevers voor ons kiezen? We leveren simpelweg goede kwaliteit en goede service.
Dat is niet wat we roepen, maar wat klanten over ons zeggen. In Summa Data Solutions wordt dan ook gekenmerkt door langdurige klantrelaties.

We staan voor een voortdurende ondersteuning van de toekomstige informatie- en softwarebehoeftes van opdrachtgevers. Dichtbij en always on, om zo samen toekomstig rendement te kunnen behalen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken, of meer informatie ontvangen? Neem direct contact met ons op, we staan u graag ter woord.
In Summa Data Solutions

Oeverkruid 15
4941VV Raamsdonksveer
Nederland

Share This