0162 - 524 000 info@datasolutions.nl

Het gebruiken van Power BI is één, maar om verkregen rapportages ook effectief in te zetten en bij de juiste mensen te krijgen: dat blijkt nog vaak een lastige opgave. Breek jij je ook het hoofd over waar ‘m dat nou in zit? Wees gerust: je bent niet de enige.

Stap verder

Hoewel Power BI nog relatief nieuw is, heeft de tool de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Veel bedrijven zetten Power BI in om data te bundelen, aan elkaar te koppelen en daaruit dynamische rapportages te genereren. De eenvoudige wijze waarop Power BI dit aanbiedt is ongekend. Willen bedrijven echter een stap verder in functionaliteit, lopen ze nog vaak tegen een muur op. Want hoe baseer je nu daadwerkelijk vervolgstappen op die rapportages? En hoe zorg je ervoor dat de juiste informatie met de juiste mensen wordt gedeeld?

Niet te complex

Rapportages zijn leuk, en als ze ook nog eens doorklikbaar zijn al helemaal, maar als de persoon die hem ontvangt geen gevoel heeft bij de context van het rapport, blijft het slechts bij nice to know. Om daarvan een need to know te maken, moeten rapportages ten eerste gemakkelijk te maken én toegankelijk zijn, en er moet een juiste context aan gegeven kunnen worden. Medewerkers moeten toegang hebben tot een portaal waar ze hun rapportages op één punt verzameld hebben, en waaruit ze bedrijfsinformatie gemakkelijk kunnen ontsluiten.

Webdashboard

Daar ondersteunt Webdashboard van In Summa jou in. Heb jij je data op 60 verschillende plekken binnen je bedrijf staan? Ben je met tig verschillende Power BI-rapportages bezig, maar ben je nog steeds op zoek hoe je die op een logische manier samen kan brengen? Dan is dit je oplossing. Webdashboard zorgt ervoor dat jouw medewerkers niet zómaar naar een willekeurige rapportage zitten te kijken, maar biedt jou de mogelijkheid om rapportages die verschillende datastromen aan elkaar koppelen, overzichtelijk samen te brengen en op een eenvoudige manier te presenteren, zodat hier meerwaarde uit gehaald wordt in je bedrijfsvoering.

Persoonlijke navigatie

Om medewerkers echt feeling te laten krijgen met de rapportages waartoe zij de rechten hebben gekregen, kan ieder team een eigen Webdashboard personaliseren. Zo creëren we samen een mooie workspace waarin medewerkers hun eigen prioriteiten kunnen instellen en hun eigen werkplek zo overzichtelijk mogelijk kunnen maken. Bovendien kost het slechts een paar klikken om rapporten te delen met klanten, stakeholders en overige collega’s.

Waar Power BI ophoudt, gaat Webdashboard verder. Haal nu écht meerwaarde uit je data!

Help mij mijn data inzichtelijk te maken!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *