0162 - 524 000 info@datasolutions.nl
Wat is de relatie tussen duurzaamheid en data?

Wat is de relatie tussen duurzaamheid en data?

In een tijdperk waarin onze grondstoffen uitgeput raken en het milieu ernstig wordt belast door de uitstoot van broeikasgassen, is het mooi om te zien hoe de Nederlander in beweging komt. Of het nu gaat om het creëren van bewustwording of om het isoleren van de eigen woning – de duurzaamheidsinitiatieven schieten als paddestoelen uit de grond. Daar dragen wij als In Summa graag ons steentje aan bij.

Tech & Snack: save the date!

Tech & Snack: save the date!

In februari 2018 organiseerden we onze eerste Tech & Snack, een In Summa-evenement vol presentaties over Intelligent Artificial Camera Teams, geavanceerde simulatiesoftware, maatwerk-software-oplossingen bij klanten, Business Intelligence en een lezing van het TU/ecomotive studententeam over hun circulaire auto. Daarbij genoten de deelnemers ook nog eens van een heerlijk soepbuffet. En omdat het evenement zo’n succes is gebleken, zijn we van plan om het nog eens over te doen!

Zo laat je data-analyses werken voor jouw organisatie

Zo laat je data-analyses werken voor jouw organisatie

De mogelijkheden van automatisering zijn eindeloos. De Digital Transformation heeft deuren geopend waarvan je tot voor kort wellicht het bestaan nog niet eens wist en elke week duiken er nieuwe tools en applicaties op.

Agile Scrum, wat levert het nou écht op?

Agile Scrum, wat levert het nou écht op?

Als In Summa Data Solutions zijn we een volwaardige projectorganisatie in wording. Gezien onze focus in het verleden primair lag op het verlenen van IT-professionals op locatie, verandert dus ook onze werkwijze.

Wilt u deze blogs ook ontvangen? Schrijf u in.

Voornaam
Achternaam
Bedrijfsnaam
E-mailadres


In Summa Data Solutions Oeverkruid 15 4941VV Raamsdonksveer Nederland
Share This